Saturday, January 16, 2010

Antihosok

Az a helyzet, hogy sok mindent ami vagyunk/ amive lettunk azoknak az embereknek koszonhetjuk akik kitoltak velunk. Azt, hogy nem vagyunk naivak, olyan szemetek, konnyen banthatoak, valamint atlatunk a hazugsagon es tudjuk elvezni az eletet nehezebb korulmenyek kozott is, mindazoknak az ismeroseinknek koszonhetjuk akik megedzettek erre, hazudtak, megcsaltak, bantottak bennunket. S ezek tobbreszt elonyeinkre valtak, s erosodtunk altaluk.
Barha ovatosabbak es elovigyazatosabbak is leszunk, soha ne felejtsuk el, hogy barmennyire bevaljuk avagy sem magunknak, szuksegunk van az emberekre korulottunk, igy nem kerulhetjuk el a veluk valo kapcsolatteremtest sem.
Ha nem idealizaljuk a korulottunk levoket, ketsegbeesett magany, felgyulo hormonok, tulzott alkohol hatasara, es realisan latjuk kialakitott kapcsolatainkat, akkor nem verodhetunk tulzottan at.
Ha meg vagy elegedve onmagaddal, lelki erettsegeddel, akkor be kell lasd rosszakaroid elengedhetetlen szerepet ennek kifejlodeseben, s talan haragmentesebben gondolsz vissza par regi baratodra, ismerosodre, szeretodre.

No comments:

Post a Comment